неделя, 11 септември 2011 г.

Игри с Камиони

В първата статия за месец Септември ще обърнем специално внимание не на игрите с коли, а на игри с камиони. Тези игри не отстъпват по нищо на останалите игри от сектора с автомобилни и състезателни игри, затова смятаме, че не сме им обръщали нужното внимание досега. Ще поправим тази несправедливост в редовете по-долу.

игри с камиониПървата игра, която безспорно изпъква едни гърди напред пред другите нови игри на сайта за игри с коли е играта Булдозер. Изключително забавна игра, в която не е нужна само грубата сила на Булдозера, а и острия ум на шофьора, който го управлява. В играта вие се намирате на строеж и управлявате булдозер, който се използва за влекач на колички, в които има различни товари. Целта е да съберете максимален брой колички след себе си. По това играта наподобява старата змия, които всички родени 80-те години на миналия век помним.

igri s kamioniМожем ли да пропуснем най-малките фенове на игрите с камиони? Не разбира се, затова следващата игра е Супер Марио Тракторист. Играта не се отличава със сложност и трудност, но и не е това целта. Малчуганът, който се захване с тази игра просто ще трябва да премине през забавния свят на Супер Марио и да събере всички награди, които са оставени по пътя му. Нищо сложно, но все пак не е като да няма къде да си разсипеш събраното до момента или да обърнеш направо цялото камионче.

Играта, която ще завърши тази сесия се нарича Паркинг Мания. В нея ти си шофьор на камион от фирма Паркинги и Гаражи ООД, който събира неправилно паркирани автомобили. Игра може да изглежда лесна, но след като поиграете 10-15 минути със сигурност ще промените това си мнение. Да се прикачи колата в нарушение не е толкова трудно, но на някои места се налага да се маневрира на заден ход с прикачена кола отзад се оказва почти невъзможна задача.

Това са игрите от сайта за igri s kamioni и коли, които бихме искали да ви представим. Не забравяйте, че там ще намерите още безброй игри с камиони, коли, мотори, бъгита и всичко друго което се задвижва с двигател. Очакваме ви!

Няма коментари:

Публикуване на коментар