петък, 16 септември 2011 г.

Игри за двама с коли и мотори

Това че ваканцията свърши и е време да се заляга над учебниците не значи, че не трябва да се играят игри. Затова два дена след първия учебен ден ще ви предложим две игри от най-новата ни категория за игри за двама. Направихме тази категория, защото получихме много запитвания защо на сайта за игри с коли няма категория с игри с коли за двама. Е, ето че вече има. Засега игрите са само две, но това няма да е така много дълго време.

igri za dvamaПървата игра е играта НЛО Състезание. Естествено тя е за двама играчи, но има възможност да се играе и от само един, като играча се състезава срещу компютъра. Когато играта започне ще трябва да изберете състезател. Имате възможност да избирате от човек, извън земен или мекотело от далечна галактика. Всеки състезател има своите силни и слаби страни. Някои са по-бързи, а други са по-прецизни на завоите, затова гледай какви са възможностите на отделните състезатели, когато избираш. Едва при завършването на всяко ниво ще преминаваш на друга виртуална писта, защото пистата ще се отключва след като предната е завършена успешно.

игри за двамаСледващото предложение е Игра за Двама. Оказа се доста интересна игра, защото преди да започне самото състезание трябва да се подберат всички части на бъдещата състезателна кола. Избора е наистина доста голям. Можете да избирате от няколко вида гуми, включително и огромни вериги. След това цвят за шасито и двигател за колата. Със сигурност избора на двигатели ще ви хареса, защото такива двигатели просто не сте и предполагали, че съществуват. Ето и какви точно невероятни мотори за коли предлага играта: Безспорно най-уникалния е огромен картоф, от който стърчат жици и вероятно така произвежда електричество и по този начин се задвижва колата. Другият уникален двигател е реактивен, най-вероятно от самолет. Има и още няколко подобни, но оставям на вас да разгадаете как точно функционират.

Това са предложенията от igri za dvama с коли, мотори, камиони и бъгита. И не забравяйте, че почивката е важна колкото и работата (училището).

Няма коментари:

Публикуване на коментар