понеделник, 15 август 2011 г.

Игри с камион, хеликоптер и мотор

В сайта за игри с коли днес ще играем на игри с кораби, игри с камиони и игри с мотори. А за финал една игра с хеликоптер.

Играта с която ще започнем е Маневри. В тази игра вие се опитвате да акостирате на пристана на пристанище. На пръв поглед всичко изглежда лесно, но това не е точно така. На успешната ви маневра ще оказват влияние няколко странични фактора. Това са вятъра, морските течения и намиращите се наоколо рибарски лодки. С всяко преминато ниво играта става все по трудна и към последните нива става направо невъзможна. Със сигурност, ако стигнете до последните нива няма да можете да се откажете, защото играта ще ви е завладяла тотално и да спрете ще е невъзможно.

Продължаваме с играта - Доставка на Сено. В тази игра целта не е да сгазите или застреляте някого, а да пренесете няколко бали сено до плевнята за определено време. Играта изисква от играча железни нерви, защото се развива изключително бавно, а сеното се разсипва лесно и то точно преди да стигнете целта.

Третата игра е с мотор - Предизвикателство. В играта е наблегнато на акробатичните номера, като същевременно трябва да преодолявате невероятни предмети. Играта е сравнително трудна, но веднъж като и хванете цаката, ще ви хареса.

И последно за днес ви предлагам играта Боен Хеликоптер. Игра която ще ви върне в близкото минало, когато игрите с летящи обекти се играеха като задържиш копчето за стрелба и гледаш да не те уцелят лошите. Тази игра е точно такава.

Игрите можете да играете на сайта за igri s koli и мотори.

 Още игри с коли мотори и камиони можете да намерите на detskigri.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар