понеделник, 1 август 2011 г.

Новите игри с коли и камиони за днес

Игрите за днес са три. В първата игра, която ще ви предложа, ще влезете в ролята на шофьора на автобуса от филма "Скорост". Играта напълно покрива сценария на филма. Вие карате автобус по магистрала, в който терористи са сложили специална бомба, която ще избухне ако решите да намалите скоростта под 100 километра в час. Ако решите да вдигнете над 150 километра, бомбата също избухва. Целта е да поддържате определената от терористите скорост, да настигнете колата, в която се крие терориста и да я избутате от пътя. В първото ниво това се повтаря няколко пъти, след като го изпълните успешно, преминавате нататък.

Във втората игра вие сте шофьор на репатрак, който събира неправилно паркирали автомобил из центъра на голям град. След като достигнете до нарушителя, вашата цел е да го прикачите и изтеглите до наказателен паркинг. В началото на играта е лесно, но в по-горните нива става доста трудно. Ще се наложи да прикачвате неправилно паркиралия автомобил между бързо движещи се автомобили и след това да маневрирате на заден ход из тесните улички. Трудното идва от това, че да се движиш на заден ход с прикачена кола не е от най лесните задачи. Както се оказва, нито в реалния живот, нито в онлайн игрите.

И последно за днес ще се спрем на играта Товарача. Много симпатична игричка, в която става въпрос за малък магнитен мотокар, който товари сандъци в камион. Играта е по скоро логическа, отколкото от категорията игри с коли. Защото за да се достигне до сандъците се натискат бутони, отварят се тайни врати, а и сандъците с всяко ниво се увеличават. Като вземем предвид, че се нарежда и по специфичен начин... Играта може да затрудни доста от вас.

И трите игри за днес можете да намерите в секцията нови игри в сайта за игри с коли и мотори. Приятна игра.

Няма коментари:

Публикуване на коментар