събота, 30 юли 2011 г.

Нови предложения от сайта за игри с коли

Днес ще ви предложа 4 нови игри. Ще ги намерите, както винаги, на сайта за игри с коли, камиони, мотори и игри с Бъгита.

Първата игра, която прави впечатление е за дрифтинг. Този моторен спорт се е зародил в Япония, а по-късно се е разпространил в САЩ и Европа. Играта е забавна, но трудно се управлява. Малко да изтървете завоя и се завъртате.

Втората игра е с анимационния герой Супер Марио. Играта е по-скоро за деца, отколкото за големи, но е добре направена и феновете на Марио могат да я пробват. Както винаги супер героят събира и пренася своите любими гъбки и звездички, които е натоварил на камион и трябва да пренесе през своя Марио свят.

Третата игра е за друг супер герой - Хълк. Той се е качил на огромен пикап и мачка всичко по пътя си. Прави впечатление, че е седнал в безгрижника, а краката му стигат до педалите. Нещо като възрастен човек седнал в детско камионче.

И последно ще се спрем на играта Паркирай Кран. В началото доста се затрудних какво да правя, но след няколко опита се ориентирах. Играта се оказа доста труда, защото на един етап прикачвате ремарке и управлението в тесните пространства става ужасно. Най-трудното от цялата игра се оказа, карането на крана на заден ход. Ако не вярвате пробвайте и ще се убедите сами.

Това е за днес. Утре ще ви предложа още някои игри от сайта за игри с коли и мотори. Всички горе посочени игри можете да намерите на сайта в секция нови игри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар