петък, 29 юли 2011 г.

Състезателни игри и игри с паркиране

Много потребители на Интернет, през дългото горещо лято, търсят начин да убият скуката. Кое е най-очевидното нещо с което могат да го направят? Разбира се това са игрите. Можете да играете на браузър игри, но те в повечето случаи са стратегически и отнемат много време, защото се играят месеци, а дори и години. За убиване на времето по-подходящи са онлайн флаш игрите. Има изключително много уеб сайтове, които предлагат флаш игри, при това напълно безплатно, а и можете да избирате от неограничено количество, буквално. Поради голямото количество на предлаганите игри, сайтовете са възприели практиката да разделят игрите на жанрове. Няма да се спираме на всички, защото статията ще стане твърде дълга. Ще се спрем само на една от категориите игри, а именно на игри с коли и игри с паркиране. Без съмнение един от най популярните жанрове и любим на малки и големи.

Състезателни игри:

Най-разпространените игри с коли и без съмнение най-често срещаните. Ако си мислите, че в Интернет има превозно средство, което не е включено в някаква състезателна игра, грешите. Има игри с моторни косачки, руски камази, колелета, трактори, камиони чудовища и дори миньорски колички.


Игри за паркиране:

Въпреки че паркирането е доста трудна работа (особено за жените) на много хора им е изключително забавно да играят на игри за паркиране. И тук видовете игри не са никак малко. в общи линии всички игри си приличат, но и се различават, най-вече по-степента на трудност. Най-лесни са игрите за паркиране на коли, където цялата работа се свежда до това да паркирате колата на указаното място без да се блъснете някъде. А най-трудни са игрите с големи строителни машини, които трябва да закарате някъде, да прикачите ремарке, да натоварите нещо и накрая да маневрирате на заден ход. Това си е изпитание дори за опитните шофьори.

Тези два вида игри са само малка капка в океана с игри с коли. В следващите статии ще застъпим и набиращите все по-голяма популярност игри с мотори и игри с АТВ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар